AFAMA Cocentaina - Notícies -

AFAMA CONCENTAINA CANVIA LA JUNTA DIRECTIVA


El passat 4 d’abril es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer de Cocentaina. Els diferents punts de l’ordre del dia es van tractar sense cap incidència a destacar, fins arribar al sisè punt en el qual s’havien de presentar noves candidatures, ja que la junta directiva, constituïda en 2010 acabava la seva legislatura. Rafaela Prats Nadal, presidenta d’AFAMA durant 9 anys es va acomiadar de tots els allí presents i va animar a la gent a que s’apuntarà per continuar treballant en benefici de les persones afectades per la malaltia d’Alzheimer i de les seves famílies, assegurant que és tracta d’un treball molt gratificant. A l’Assemblea no es va presentar cap candidatura però sí que es van apuntar diverses persones que finalment el dia 10 d’abril constituïren la nova Junta Directiva d’AFAMA quedant de la següent forma:

President: Santiago Aparisi Moltó

Vicepresident: Antonio Pastor Agulló

Secretaria: Lia Cardona Castelló

Vicesecretaria: Mª Angeles Navarro Sánchez

Tresorer: Adolfo Aracil Giner

Vocals: Paqui Ripoll Sanoguera, José Antonio Terol Hilario, Mª Dolores Donate Pérez, Rosa Aparisi Moltó, Celestino Agulló de la Prida i Mª Dolores Vilaplana Jordà

 

La junta directiva canvia però l’activitat als tallers d’AFAMA Cocentaina continua. El passat dimarts 16 d’abril els i les usuàries del Taller de Matí feren la ja tradicional visita al Monestir de la Mare de Déu del Miracle on els esperaven membres de la Pia Unión i la nostra amiga Isabel (la fitora) qui una any més recità la súplica a la Mare de Déu. Als tallers de vesprada l’activitat es realitzà la mateixa vespra de la festa, (18 d’abril) a les instal·lacions del Centre de Respir on es va fer ofrena d’uns clavells rojos i posteriorment es va berenar amb alegria i germanor esperant el dia de la nostra “Mareta”.